190808 Vi var i Ölstykke, Danmark i helgen som var med Esteban och Enzo.

På lördagen fick Esteban sitt cert och blev premier. Förlorade nomineringen mot en ragdoll. Enzo fick hederspris och blev nominerad.

På söndagen så fick Esteban sitt cert i klass 8, förlorade nomineringen mot en snygg perser som blev Best in Show. Enzo fick hederspris och blev även denna dagen nominerad. Så stolt över mina pågar. 

190720 Vi väntar kattungar vecka 35 mellan Odd Molly och Zazalinas Lexus, se mer under planer  

190708 Sista helgen i juni var vi på utställning i Kalmar med Enzo. Enzo fick mycket fina bedömnigar båda dagarna men förlorde i nomineringen mot Noah på lördagen och mot en perser på söndagen. Vi har haft en mycket trevlig helg med våra kompisar med god mat och härligt sällskap. Nästa utställning är i ÄÖlstykke den 3-4/8.

190601 Molly visade sig inte vara dräktig efter att ha varit iväg på parning. Nu får vi vänta på att Molly ska börja löpa igen så hon kan få åka på en ny date.

Uppdaterat utställningsidan efter att Enzo och jag varit i Hässleholm på utställning den 18-19/5.

190414 Har helt missat att uppdatera efter utställningen i Dragör. Enzo fick sina cert båda dagarna. Enzo var nominerad på lördagen och förlorade mot en exotic på söndagen.

Förra helgen var vi i Åhus på utställning med Enzo. Enzo fick sitt cert på lördagen och var uppe tillnominering men förlorade mot en chokladtabby birma. Söndagen fick Enzo sitt cert och det var det sista certet så numera titurelar Enzo sig som Supreme Premier  Enzo fick en fantastik bedöming av Caroline och när jag berättade att han tagit Supreme titeln så var det första hon sa att du ska väl inte sluta ställa honom, han är så snygg ❤ 

Nu väntar vi på att Molly ska börja löpa så hon kan få åka på date, så spännande❤

190211 Nytt år och nya utmaningar. Vi väntar på att Molly ska börja löpa så hon kan åka på date, mer infornation kommer på planer sidan. Esteban kommer vi att hålla hemma från utställningar då han markerar hemma efter utställningen i Göteborg. Nu måste vi få ordning på detta, hoppas att Feliway som vi satt i i huset ska hjälpa men det verkar så hittills. Så det blir bara Enzo som vi ska åka med på utsällning under våren. 

Såg att Enzo hamnade på plats 25 på Årets Katt Sverak 2018 med 2 resultat och Molly på plats 83 med 1 resultat. Jag ställer mycket i Danmark då detta är så nära för mig men försöker åka på de utställningar som ligger nära i Sverige. Resultaten på Årets Katt lista är bara för svenska utställningar. 

181213 Vi tillbringade förra helgen på Ädelkattens utställning och bodde på hotell. Katterna tyckte detta var supermysigt. Esteban, Molly och Enzo fick sina cert. Det var hård konkurrens vid nomineringarna med många fina katter på plats. 

181204 Upptäckte idag att allt jag skrivit på hemsidan fram tom juli i år är rena rappakaljan så det var bara att delete bort det Hoppas nu att det jag skriver from nu får vara sitt vanliga svenska så ni förstår vad jag skriver 🙂

181204 Till helgen ska vi till Ädelkattens utställning. Med oss har vi Esteban som gör premiär som kastrat men jag vet inte vart han har gömt sin päls 😲 Molly och Enzo ska också följa med. Vi ska bo på hotell och umgås med goa vänner denna helgen.

181127 Ser att jag missat att berätta hur det gick på utställningarna i september men det får ni läsa om under fliken utställning 

idag har vi varit i helsingborg och HCM scannat Esteban för sista gången och Molly för andra gången. Båda två fick utan anmärkning så det känns otroligt skönt. Alltid lite nervöst innan man får besked.

180812 Idag har jag varit i Helsingborg på utställning med Odd Molly och Enzo. Odd Molly fick sitt cert och blev även BIV. Förlorade nomineringen till en snygg ragdoll som sedan blev BIS. Enzo fick sitt cert och var ensam kastrat hane hos sin domaren och blev nominerad. I panelen mötte han snygge Noah som Anders och Christina Nilsson har. Det tog ett tag innan jag fattade att det var Enzo som vunnit. Enzos första Best In Show, är så stolt över mina katter ❤

180806 Helgen har vi tillbringat i Herlufmagle i Danmark, Med oss hade vi Odd Molly och Enzo. På lördagen fick Enzo sitt cert och fick titeln Grand Internationell Premier och blev nominerad. I panelen tyckte han inte det var så roligt så jag fick hämta hono, vet inte riktigt vad som hände där. Odd Molly tog cert i konkurrens med annan hona. Sedan tog hon BIV-V  och därmed så hade hon slagit ut de konkurrerande honorna till nomineringen. I panelen skötte hon sig bra men fick inga röster. 

På söndagen så fick Enzo sitt cert men förlorade i nomineringen till en lilamaskad birma som sedan blev BIS. Odd Molly hade tuff konkurrens idag med 3 andra honor men Odd Molly lyckades ta certet. Sedan slog hon till med att ta BIV-V med. I nomineringen så blev hon slagen av en perser som var i bättre kondition än Odd Molly. 

Vi har haft en lyckad helg tycker vi.