201010 Natten mellan tisdag och onsdag så födde Molly 2 stycken kattungar, en hona och en hane. Härliga vikter på dem båda vid födslen, honan vägde 101g och hanen 100g. Molly verkar ha grädde i mjölken för de ökar riktigt bra i vikt. Ingen stödmatning denna gången utan båda diar på Molly. Storasyster Ginny hjälper gärna till med dem, ligger gärna med Molly i bolådan och tar över sysslorna när Molly går iväg. Se mer under fliken kattungar

200911 Emelie har flyttat till egen lägenhet så i onsdags så flyttade Esteban och Gucci hem till henne. Gucci är väldigt kelsjuk, man märker att han saknar sin syster men vi hoppas han kommer till ro med Estenban som sällskap. Esteban har tagit flytten bra som den cool lugna katt han är, ligger lite här och där. Har hittat sin plats i sovrumsfönstret medan Gucci ligger på Emelies kudde. 

200830 Förra helgen var vi i Helsingborg och HCM scannade Ginny och allt såg bra ut. Idag kan vi kontatera att vi väntar kattungar mellan Odd Molly och S*Skessans Borghetti, så spännande. Detta kommer att bli Odd Mollys sista kull. 

200621 Ibland blir det inte som man tänkt sig, jag hade hoopats få skriva att vi väntade kattungar men nu blev det inte så. Molly hade varit iväg på parning och vi väntade på att se om parningen tagit när vi upptäcker att Molly inte mår så bra. Det visar sig att Molly har fått en livmoderinflammation så det har blivit en del besök hos veterinären denna veckan. Vi försökte rädda kattungarna men beslöt efter någon dag att ge Molly Alizin, abortspruta då det inte räckte med enbart antibiotika. Nu får Molly vila upp sig och bli bra så kanske det blir en kull till hösten istället. Viktigast är att Molly mår bra så då får kull vänta.

200514 I fredags den 8/5 blev Gucci kastrerad, allt har gått jättebra. Varit superduktig på att inte slicka på såret så han har klarat sig utan tratt. 

200428 Då det inte blir några utställningar på ett tag så planerar vi att para Odd Molly. Uppdaterar igen när vi vet om Odd Molly blivit dräktig.

200229 Nästa helg ska vi till Dragör med Odd Molly och Ginny, har lagt in det på utställningssidan.

200112 Vi har varit i Helsingborg och gjort HCM-scanning på Odd Molly hos Torkel Falk, allt såg bra ut. 

191215 Förra helgen var Vi i Åkered med Etseban och Enzo. esteban fick sina cert båda dagrna och Enzo fick HP men de stannade där. Har uppdaretat under katterna och lagt till Ginny och Gucci. Vi har bestämt att båda stannar kvar hos oss. 

191205 Vi har varit iväg på semester så det blev inga bilder på Ginny och Gucci när de var 12,5 vecka så det blev lite bilder denna veckan istället. Vi har bestämt att Gucci ska få bo kvar. Han ska få flytta med Emelie sedan när det blir dags för henne att flytta hemifrån. Gucci ska få följa med Ginny på någon utställning men kommer inte att fortsätta ställa honom då jag anser att han har för höga kilar bak och lite ojämna. Kanske kommer vi att låta honom bli pappa till någon kull innan han kastreras. 

191017 Nya bilder på Ginny och Gucci, 11,5 vecka gamla. 

191110 Lite nya bilder på Ginny och Gucci som nu är 10,5 vecka gamla. Det är fullt ös emellanåt som snabbt nyts till go sovstund antigen tillsammans eller inågons knä. Två riktiga mysproppar.

Gucci letar fortafardne efter sitt för alltid hem. Tror Gucci hade gillat att få sällsdkap av någon annan katt i sitt nya hem men det är inget krav. Rätt hem är viktigast. 

191101 Igår var Gucci och Ginny och fick sin första vaccination. Allt gick jättebra och veterinären kände båda testiklarna på Gucci. 

191027 Nya bilder på Gucci och Ginny, nu har de hunnit bli 8,5 vecka gamla. 

191020 Lite nya bilder på Gucci och Ginny. Gucci letar sitt för alltid hem, ring eller maila vid intresse. 

191007 Helgen har jag tillbirngat på utaställning i Malmö. Jag ställde ut Esteban som blev Internationell Premier på lördagen och fick sitt första cert i klass 6 på söndagen. Enzo fick hederspris båda dagarna. Båda killarna har fått superfina bedömningar och var uppe till nomnering båda dagarna men gick inte vidare.

Emelie har fotograferat kattungarna i helgen. Nu är det mycket spring i de små, de har fått flytta till större ytor i vardagsrummet. Nya foto på dem finns under kattungar. 

Gucci kommer att leta efter sitt för alltid hem, Ginny kommer att stanna i katteriet som det ser ut just nu. 

190924 I söndags var jag i Rishöj med Esteban och Enzo. Båda katterna gick hos Mats Askett och var de enda kastrat hanarna. Enzo slog ut morfar esteban i nomineringen. I panelen så fick Enzo inga röster utan Karin Montanens Bazil vann med alla rösetrna. 

190915 Nu har kattungarna blivit 2,5 vecka gamla. De växer och frodas. Gucci diar på Molly men Ginny handmatar vi, Molly tar hand om dem perfekt. 

190901 I onsdags den 28/8 kom äntligen Molly's och Lexus kattungar.

190808 Vi var i Ölstykke, Danmark i helgen som var med Esteban och Enzo.

På lördagen fick Esteban sitt cert och blev premier. Förlorade nomineringen mot en ragdoll. Enzo fick hederspris och blev nominerad.

På söndagen så fick Esteban sitt cert i klass 8, förlorade nomineringen mot en snygg perser som blev Best in Show. Enzo fick hederspris och blev även denna dagen nominerad. Så stolt över mina pågar. 

190720 Vi väntar kattungar vecka 35 mellan Odd Molly och Zazalinas Lexus, se mer under planer  

190708 Sista helgen i juni var vi på utställning i Kalmar med Enzo. Enzo fick mycket fina bedömnigar båda dagarna men förlorde i nomineringen mot Noah på lördagen och mot en perser på söndagen. Vi har haft en mycket trevlig helg med våra kompisar med god mat och härligt sällskap. Nästa utställning är i ÄÖlstykke den 3-4/8.

190601 Molly visade sig inte vara dräktig efter att ha varit iväg på parning. Nu får vi vänta på att Molly ska börja löpa igen så hon kan få åka på en ny date.

Uppdaterat utställningsidan efter att Enzo och jag varit i Hässleholm på utställning den 18-19/5.

190414 Har helt missat att uppdatera efter utställningen i Dragör. Enzo fick sina cert båda dagarna. Enzo var nominerad på lördagen och förlorade mot en exotic på söndagen.

Förra helgen var vi i Åhus på utställning med Enzo. Enzo fick sitt cert på lördagen och var uppe tillnominering men förlorade mot en chokladtabby birma. Söndagen fick Enzo sitt cert och det var det sista certet så numera titurelar Enzo sig som Supreme Premier  Enzo fick en fantastik bedöming av Caroline och när jag berättade att han tagit Supreme titeln så var det första hon sa att du ska väl inte sluta ställa honom, han är så snygg ❤ 

Nu väntar vi på att Molly ska börja löpa så hon kan få åka på date, så spännande❤

190211 Nytt år och nya utmaningar. Vi väntar på att Molly ska börja löpa så hon kan åka på date, mer infornation kommer på planer sidan. Esteban kommer vi att hålla hemma från utställningar då han markerar hemma efter utställningen i Göteborg. Nu måste vi få ordning på detta, hoppas att Feliway som vi satt i i huset ska hjälpa men det verkar så hittills. Så det blir bara Enzo som vi ska åka med på utsällning under våren. 

Såg att Enzo hamnade på plats 25 på Årets Katt Sverak 2018 med 2 resultat och Molly på plats 83 med 1 resultat. Jag ställer mycket i Danmark då detta är så nära för mig men försöker åka på de utställningar som ligger nära i Sverige. Resultaten på Årets Katt lista är bara för svenska utställningar. 

181213 Vi tillbringade förra helgen på Ädelkattens utställning och bodde på hotell. Katterna tyckte detta var supermysigt. Esteban, Molly och Enzo fick sina cert. Det var hård konkurrens vid nomineringarna med många fina katter på plats. 

181204 Upptäckte idag att allt jag skrivit på hemsidan fram tom juli i år är rena rappakaljan så det var bara att delete bort det Hoppas nu att det jag skriver from nu får vara sitt vanliga svenska så ni förstår vad jag skriver 🙂

181204 Till helgen ska vi till Ädelkattens utställning. Med oss har vi Esteban som gör premiär som kastrat men jag vet inte vart han har gömt sin päls 😲 Molly och Enzo ska också följa med. Vi ska bo på hotell och umgås med goa vänner denna helgen.

181127 Ser att jag missat att berätta hur det gick på utställningarna i september men det får ni läsa om under fliken utställning 

Idag har vi varit i helsingborg och HCM scannat Esteban för sista gången och Molly för andra gången. Båda två fick utan anmärkning så det känns otroligt skönt. Alltid lite nervöst innan man får besked.

180812 Idag har jag varit i Helsingborg på utställning med Odd Molly och Enzo. Odd Molly fick sitt cert och blev även BIV. Förlorade nomineringen till en snygg ragdoll som sedan blev BIS. Enzo fick sitt cert och var ensam kastrat hane hos sin domaren och blev nominerad. I panelen mötte han snygge Noah som Anders och Christina Nilsson har. Det tog ett tag innan jag fattade att det var Enzo som vunnit. Enzos första Best In Show, är så stolt över mina katter ❤

180806 Helgen har vi tillbringat i Herlufmagle i Danmark, Med oss hade vi Odd Molly och Enzo. På lördagen fick Enzo sitt cert och fick titeln Grand Internationell Premier och blev nominerad. I panelen tyckte han inte det var så roligt så jag fick hämta hono, vet inte riktigt vad som hände där. Odd Molly tog cert i konkurrens med annan hona. Sedan tog hon BIV-V  och därmed så hade hon slagit ut de konkurrerande honorna till nomineringen. I panelen skötte hon sig bra men fick inga röster. 

På söndagen så fick Enzo sitt cert men förlorade i nomineringen till en lilamaskad birma som sedan blev BIS. Odd Molly hade tuff konkurrens idag med 3 andra honor men Odd Molly lyckades ta certet. Sedan slog hon till med att ta BIV-V med. I nomineringen så blev hon slagen av en perser som var i bättre kondition än Odd Molly. 

Vi har haft en lyckad helg tycker vi.