230528 Lite foto på de små, gick lite lättare att fotografera Mollys men Ginnys var inte lätt. Vi kommer att behålla den blå honan efter Molly och kommer ha kvar den lila/lilatabby från Ginny tills jag vet hur hennes markeringar blir. Mollys hane visar sig få en framkil så han kommer att bli en supermysig sällskapskille. Mollys bruna hona blir lite hög bak men är symetrisk, får avvakta hur det blir för utställning.

Ginnys kattungar är lite svårare att se så ge det lite mer tid att se vad det blir. 

230522 Vi har fått kattungar mellan Molly och Jaguar den 4 maj, det blev 3 honor och en hane. Tyvärr så klarade vi inte en hona. Honorna blir en brunmaskad och en blåmaskad och hanen blir brunmaskad. 


Ginny och Jaguar fick 4 kattungar den 11 maj, det blev 4 honor. Ginny valde att föda i bolådan med sin mamma så jag fick flytta Mollys kattungar en stund. När Ginny var klar så hämtade hon Mollys kattungar så de har dem tillsammans i bolådan. 


Molly och Ginny har delad vårdnad om de små. Det är så spännande att de fick 6 honor tillsammans och det ser lovande ut att vi kan behålla 2 honor. Det finns intresse för 3 honor utöver de vi vill ska stanna. Hanen kan man få anmäla sitt intresse för men honorna kommer vi att hålla på tills vi vet vad vi ska behålla och de som lämnat intresse vad de känner för. 


Se fliken kattungar för mer information 

230416 Vi väntar kattungar mellan Molly och Jaguar vecka 18, det kan bli brunmaskade och blåmaskade kattungar. Vi väntar även kattungar mellan Ginny och Jaguar vecka 19, det kan bli blåmaskade/lilamaskade samt blåtabby/lilatabby. Vi hoppas på att där finns en eller två honor som vi kan behålla.


Se fliken kattungar för mer information 

230306 Helgen tillbringade vi i Dragör tillsammans med Ginny. Ginny fick cert båda dagarna med fina bedömningar. Söndagen blev Ginny nominerad, inga röster i panelen men så glada vi är för vår fröken som är så snäll att ha med. 

230228 Idag har vi varit hos Miriam Höllmer på Öresundsveterinären i Lund och gjort HCM scanning på Odd Molly, Ginny och Jaguar. Alla hjärtan såg fina ut så nu kan flickorna åka på date hos Jaguar när de löper. 

230218 Den 5 februari var vi i Dragör på utställning med Ginny. Det var en utställnig på förmiddagen och en på eftermiddage. På förmiddagen fick Ginny en väldigt fin bedöming men förlorade nomineringen mot en perser.

På eftermiddagen fick hon igen en väldigt fin bedömning med mycket beröm och vann nomineringen. Ginny fick inga röster i panelen men skötte sig så fint tillsammans med assistenten.

230204 Fick ny hemsideleverantör i november och har haft problem med att uppdatera hemsidan. Ha tålamod det kommer mer uppdateringar!


Lily flyttade till sitt föralltid hem och visade sig vara en hane och heter numera Leo.


Våra planer är att ställa ut Ginny i februari och mars därefter är tanken att para Odd Molly och Ginny med Jaguar. 

221022 Sista helgen med Ginnys kattungar, nästa helg flyttar de till sina nya slavar. Nya foto finns under fliken kattungar. Vi kommer att njuta allt vad vi kan med dessa små.

221015 Nya bilder på Ginnys kattungar som hunnit bli 11 veckor. De ligger  i soffan med oss och tittar på TV och lite i sängen. Sover oftast tillsammans i vardagsrummet antingen i soffan eller i klösställningen. De är så lika Ginny när de ligger i klösställningen, gärna med en eller båda tassarna utanför och ibland även huvudet hängandes utanför. 


221011 Idag har Lily blivit tingad.

221005 Nya foto på Ginnys kattungar Lily finns tillgänglig för rätt hem, viktigast är att vihittar rätt hem till henne än att hon ska flytta.


220925 Nya foto på Ginnys kattungar finns under fliken kattungarLily letar efter sitt hem att få dela sin kärlek med. Lily kan flytta tidigast den 29/10 och är till sällskap. Lily är en busig, härlig liten tjej som gärna ligger och myser hos en. 


220921 Idag har Kylie flytta till Andreas. Vi önskar dem lycka till och om 6 veckor ska Lexus flytta till dem. 


220918 Idag har Kendall flyttat till Sebastian. Kendal kommer att kallas Stella, vi önskar dem lycka till.

 220917 Idag har Kenzo flyttat till Nadine, Andreas, Theodore och Lyckohjärtats Isolde "Kokos". Kenzo kommer att kallas för Simba, vi önskar dem lycka till.


220910 Nya bilder på Mollys kattungar och äntligen bilder på Ginnys kattungar. Lily får en vit svanstipp så vi har bestämt oss för att hon ska få hitta sitt för alltid hem. 


220909 Det är med stor sorg vi 
idag har fått ta förväl av vår drottning  Hermione här hemma. Sista månaderna har Hermione tappat mycket i vikt så vi fick ta det tunga beslutet att låta henne gå över rengbågsbron 💔 Nu har hon det bra och förhoppningvis leker hon med Carisma och Harry Potter som var de två som välkomnade henne in i vår familj. Vi fick 16 fantastiska år med denna underbara, vackra katt. Tålmodig med alla kattungar som velat leka med henne. Satt alltid och väntade snällt till alla fått mat för hon visste att hon också fick. Gick på plattorna runt huset för att kolla in ägorna för att sedan vända tillbaka till en.

Vila i ro vår vackra Hermione, du är älskad och saknad <3 

220830 Nya bilder på Mollys kattungar. Nu springer de i hela huset men hittar dem ofta inne i vårt sovrum där Ginny valt att ha sina små. Ginnys små har blivit 4,5 vecka gamla, de ligger gärna som sover med Mollys kattungar. Det börjar bli bra med fart på dessa små med. Försökte ta foto på Ginnys kattungar men det blev inte så bra, de var inte så samarbetsvilliga. Vi får försöka igen till helgen. 

220825 Kendal har blivit tingad. 

220817 Idag har Kylie blivit tingad. Nya foto på Mollys kattungar. Nu är det fullt ös som gäller för att i nästa ögonblick så sover de. Nu går de i nästan hela huset och är så duktiga på att klara detta. Hur länge dröjer det innan de är uppe i sängen måntro.

220810 Nu har vi namnen klara på kattungarna. Mollys bruna hona ska heta Kylie, blå hona Kendall och bruna hanen Kenzo. Ginnys kattungar ska honan heta Lily och hanen Lexus. Färgerna på Ginnys får jag återkomma med men tror lilmaskad på honan och blåtabbymaskad på hanen. 


220807 Nya foto på Mollys kattungar som idag blir 7,5 vecka, alla reserverade. Ginnys blir 1,5 vecka, de växer som bara den, Ginny har grädde i mjölken för de är stora. Honan kommer att stanna kvar och hanen är reservera. Hanen bli blå eller blåtabby och honan lila eller lilatabby. 


220729 Nya bilder på Mollys kattungar som blev 6 veckor igår. Idag har vi utökat deras yta att springa på.

Igår fick Ginny 2 kattungar, 1 hane och 1 hona. Hanen finns det intresse för och honan ska vi avvakta och se hennes utveckling då tanken är att hon ska stanna hos oss.

En bruntabby hona på 9 år söker nytt hem då hon intre trivs i flocken. Bor idag med 2 yngre katter men gillar inte detta. Behöver flytta till ett hem som ensam katt, gärna någon pensionär där hon får all uppmärksamhet. Är du rätt hem så kontakta mig så vidarebefordrar jag kontakten till ägaren. 


220721 Nu händer det mycket här hemma. Nu har de flyttat ut som vardagsrum på större yta och börjat äta babymousse. Nya foto på kattungarna som blir 5 veckor idag.


220711 Lite nya bilder på Mollys kattungar,  nu går det fort. Snart dags för dem att smaka på babymousse. 


220703 Lite bilder på de små, inte så lätt att fotografera dem. Alla går upp bra i vikt, skiljer idag 1 gram mellan dem. Alla har öppnat ögonen, de är så underbara att titta på. Bilder finns under fliken kattungar 


220624 Vi har fått kattungar mellan Odd Molly och Jaguar Jugula. Det blev 2 honor och 2 hanar men tyvärr så klarade sig inte den ena hanen. Kattungarna mår jättebra och går bra upp i vikt. Molly tar så väl hand om dem. Hanen är reserverad och intresse visat för båda honorna, se fliken kattungar 

220616 Vi väntar kattungar mellan Ginny och Jaguar vecka 30, se våra planer.


220510 Helgen har vi tillbringat i Hässleholm. Tanken var att Ginny skulle vara med men fröken valde att slänga sin krage på hallmattan här hemma så det blev bara Enzo som var med. Enzo fick HP båda dagarna men gick inte vidare i nomineringen på lördagen och söndagen valde jag att inte ta upp honom. 

Vi väntar kattungar mellan Jaguar och Molly vecka 24, se våra planer.

220404 Idag har vi varit hos Miriam Höllmer på Öresundsveterinären i Lund för att göra HCM scanning på Odd Molly, Ginny och jaguar. Alla hjärtan såg fina ut. Nu kan fröknarna börja löpa så ska de på date hos Jaguar. 

220306 Helgen har vi tillbringat i Dragör tillsammans med Ginny. Ginny fick sina cert båda dagrna med jättefina bedömningar. Var uppe i nomineringen båda dagrna men förlorade mot en perser båda dagarna.

Nu vilar vi oss i form till utställningen i Hässleholm sedan hoppas vi våra planer på kattungar går i lås. 

220208 I söndags var vi í Ruds Vedby med Ginny. Det var en utställning där man hade en utställning på förmiddagen och en på eftermiddagen.

På förmiddagen hade Ginny Alexey Shchukin, där Ginny fick sitt cert med en bra bedömning. Ginny var uppe till nomineringen men föll på att hon behöver mer tid och att de andra katterna var äldre och hade kommit längre i sin utveckling.

På efterliddagen hade Ginny Magdalena Kudra. Ginny fick en fantastikt bedömning, Magdalena gillade henne väldigt mycket. Var uppe i nomineringen där hon gick mot två perser. Jag blev så glad när Magdalena väljer Ginny som sin bästa fertila hona. I panelen sköter Ginny sig jättebra, 6 domare som ska titta på henne. Hon fick inga röster men jag är så nöjd med henne. Det är en fröjd att åka på utställning med Ginny. Tar allt med ro, inga problem med duschning och föning inför utställningen. Vilar i buren i lugn och ro, pratar och visar sig så fint för domaren. Lite nyfiken på allt som händer runt omkring är fröken men det får man lov att vara. 

Nu får vi se hur det blir med planerna med utställning i vår, allt beror på hur Jaguar sköter sig hemma hos Ellinor. 

220129 Varit och hälsat på Jaguar hos Ellinor. Vilken härlig kille, vilket temperament han har, helt underbar. Jaguar har precis blivit 8 månader, väger redan 4,5kg. Kommer bli underbara kattungar efter honom. Fantastikt päls, underbara djupblå ögon, härlig kropp och tyngd. Ska bli så spännande att se hur kattungrna efter honom och flickorna blir.  

211208 Helgen som varit har vi tillbringat i Hårlev, Danmark. Med oss hade vi Ginny som inte varit på utställning sedan mars 2020. Fröken tar utställning med ro och kopplade av i buren hela dagen. Var ute på trimhyllan och låg och visade upp sig. Ginny är en fröjd att ha med på utställning, hon tog bedömningarna med ro även om fröken inte tycker att hon ska sitta still i ens armar när domaren ska välja vem han ska nominera. Men det tar jag så gärna när hon är så underbar att ha med. 

211008 Vi har varit på utställning i Malmö. Enzo fick HP i båda utsällnibngarna och var uppe till nominering men förlorade i båda till en svart perser. Så glad att Enzo var så lugn hela dagen, inga konstigheter trots alla turer mellan bur och olika domare. Molly fick inte sina cert då hon har fått en vit fläck mellan frambenen så nu är hennes utställningskarriär slut.

210927 Från att prata med uppfödarkollega på utställningen förra helgen i Västra Frölunda som tipsar om en hane till att vi sedan åker och tittar på honom i helgen som gått så resulterar det i att vi har köpt in en hane till våra flickor. Välkommen S*Tinywinys Jaguar Jugular till oss. Jaguar bor hos fodervärd och tanken är att vi ska ta kull med våra flickor nästa vår. Kommer lånas ut till redan bestämda honor. 

210917 Idag så har Jessie äntligen flyttat till Marina som har väntat på henne. vi önskar Marina och Jessie lycka till. 

210911 Lite uppdatering angående Jessie. Jessie mår bra nu, äter som hon ska och leker med de andra. Vikten går åt rätt håll och nu känner jag att jag kan släåppa iväg henne till sin nya matte. Jessia ska få sin andra vaccination och bli choippad och besiktigad i nästa vecka för att sedan flytta till son blivande matte som väntar troget på henne. 

210830 I fredags flyttade Jordan alias Frasse till Mats och Camilla och S*Lyckohjärtats Evita alias Doris. Allt gick jättebra, Doris fräste lite på Frasse sen slickade Doris på honom sedan var det lek som gällde. 

I lördags flyttade Joker alias Sinister till Vicky och S*Lyckohjärtats Ferrari alias Dexter. Dexter fräste lite på Sinister sedan lekte de. Detta kommer bli bra mellan dem.

Lilla Jessie har inte flyttat ännu då hon fick problem med magen förra fredags. Jessie ville inte äta och gick ner i vikt så det blev några besök till veterinären. I torsdag så fick hon dropp och lavemang och skötte magen, var rätt pigg när hon kom hem och åt mat när hon kom hem. I fredags eftermiddag tyckte jag att hon åt väldigt lite och på kvällen så ville hon inte äta igen. Nu blev det en tur till djursjukhuset istället och de behöll Jessie. Jessie var uttorkad och har fått dropp, något höjd sänka. Inget syns på röntgen så igår fick vi hämta hem henne. Jessie är mycket piggare, leker med mamma och mormor och äter. Nu ska Jessie komma upp i vikt sen så ska hon få flytta till sin nya ägare som väntar på henne. 

210824 Idag har Ice flyttat till Anne och birman Molly och korelian bobtail Mimmi. Jag var och lämnade Ice hos Anne och han tog plats i soffan bredvid Anne och lekte och myste efter att ha inspekterat runt om. 

210820 idag har Isolde flyttat. Isolde kommer att kallas Kokos och ska bli bortskämd som den prinsessa hon är av Andreas, Nadine och Theodor.

Rapport från Christina med Ikaros, han kom in som en kung hos dem. Ofelia som är 13 år var den som tog emot honom först. Elisabeth som är 4 år kommer snart på vilken rolig sak Christina har tagit hem. Sov bredvid Christina inatt och berättar när det händer föe lite eller inte tillräckligt fort 😹

210819 Nya bilder på kattungarna. Sista bilderna på Ice, Ikaros och Isolde. Ikaros har flyttat till Christina och birmorna Ofelia och Elisabeth. Ofelia är 13 åt och Elisabeth 4 år så Ofelia kommer nog tycka det är skönt att Elisabeth får en kompis att leka med så hon slipper att leka. Fina äldre damer måste ha sin skönhetssömn 😻

210814 Nya bilder på kattungarna. Mollys är redan 12,5 vecka, vart tog tiden vägen. Nu flyttar de nästa helg. Ginnys är 11 veckor, de blir kvar 2 veckor till. 

210807 Ikaros är tingad

210804 Nya bilder på kattungarna, Ikaros är reserverad 

210721 Nya foto på de små. Jessie är reserverad så nu är det bara Ikaros som är tillgänglig.

210717 Ice, Isolde, Joker och Jordan är tingade. Nu finns Ikaros och Jessie tillgänliga, Ikaros är leveransklar den 19/8 och Jessie den 27/8. 

210713 Blev inga bilder förra helgen då vi varit på semester. katterna har blivit uppassade av min arbetskamrat som tagit hand om alla. De små växer så det knackar så katt akten har haft fullt upp med att bygga ut deras utrymme. Nu ligger det nya bilder på båda killarna. I-kullen är idag 8 veckor, det finns en brunmaskad hane tillgänglig. J-kullen är idag 6,5 vecka, där finns en brunmaskad hane tillgänglig. 

210628 Lite nya bilder på I-kullen men nu finns de första på J-kullen. Nu har vi ökat på deras utrymme två gånger och det går undan här hemma. Enzo tycker de börjar bli roliga att leka med nu när de börjar bli lite större. 

210619 Oj vad tiden springer iväg, Mollys kattungar blir snart 5 veckor och Ginnys har hunnit bli 3 veckor. De har fått flytta till större plats då Ginnys höll på att flytta runt dem och Molly hängde på. Nu är båda mammorna nöjda när de bor stötte ute i vardagsrummet. Det är så roligt att se på de små när de leker med varandra och ligger huller om buller tillsammans. Molly matar Ginnys kattungar och Ginnys matar Mollys, eller var för inte ta lite blandat av dem. Det är underbart att se hur dessa två mammor hjälps åt med de små.

210602 Ginny fick 3 kattungar i fredags, 2 hanar och 1 hona. Allt gick jättebra, Ginny valde att föda dem i bolådan där Molly har sina kattungar. Molly hjälpte Ginny att tvätta dem och navla av dem. Ginny och Molly hjälps åt med kattungarna, de öigger och sover i en hög tillsammans. Avvaktar status på honan om hon ska stanna kvar annars finns intresse för henne, hanarna finns det intresserade.

210601 Idag blir Hermione 15 år, denna fantastiska drottning

210523 Molly fick 3 kattungar i måndags natt, 2 hanar och 1 hona. Allt har gått jättebra, de diar för fullt och går upp bra i vikt. Den ena hanen är reserverad och intresse finns för den andra hanen. Avvaktar status på honan om hon ska stanna kvar annars finns intresse för henne. 

210418 Vi väntar kattungar mellan Odd Molly och Gunvald vecka 20, även Ginny väntar kattungar med Gunvald i vecka 21. Så spännade, hoppas där blir någon snygg hona att behålla, kanske tom 1 från dem var. 

210116 Nu har Hercules och Hedwig flyttat till Teresa, allt har gått jättebra. De busar, leker, finner nya gömställen, myser och tar hand om varandra. De kommer ha det så bra tillsammans hos Teresa 😻  Sista fotona på dem ligger under fliken kattungar.

201229 Bestämde mig i julveckan att inte behålla Hedwig så jag frågade Teresa som ska ha Hercules om hon kunde tänka sig att ta Hedwig med, Teresa har bestämt sig för att Hedwig ska få flytta med brorsan till henne. Det kommer bli så bra för dessa två hos Teresa och så får de vara tillsammans, dessa busfrön 🥰

201227 Nya bilder på kattungarna som är 11,5 vecka gamla. De är så underbara båda två, Hercules kallar på en när han inte hittar oss och då ska han bäras lite, han är matvraket här hemma :) Hedwig bara spinner så fort man tittar på henne. 

201221 Nya foto på kattungarna som nu är 10,5 vecka. Granen står fortfarande upp men den får sina prövningar, den stackarn. Ginny är snabb att visa hur man klättar i granen och de små är inte långt efter. 

201206 Förra helgen missad jag att fotografera kattungarna så det får bli idag istället. De är nu 8,5 vecka gamla och springer i nästan hela huset. Det är full fart och de vuxna har fullt upp med att leka med dem 😃 på tisdag ska de få sin första vaccination. 

201122 Nya foto på
 kattungarna som nu är 6,5 vecka. Nu är det mycet bus och lek med de stora katterna. man får akta sig så man inte kommer i vägen.

201116 Nu finns det nya foto på kattungarna som nu är 5,5 vecka gamla. Nu får de springa runt lite i huset korta stunder och det går fort. Hercules är tingad och Hedwig ska bo kvar hos oss. 

201109 Nya foto på kattungarna som är 4,5 vecka.

201108 Kattungarna växer, hanen har vi döpt till Hercules är reserverad och honan som vi döpt till Hedwig (Harry Potters uggla) kommer att stanna i katteriet, Nya bilder på de små kommer imorgon. De har fått prova  på baby mousse och det föll dem väl i smak, de äter det med god aptit och började äta med en gång. 

201101 Nu är kattungarna 3,5 vecka gamla, nya bilder ligger under fliken kattungar. De är väldigt nyfikna på världen utanför bolådan. Har idag tagit bort luckan och gjort en liten hage utanför som de kan gå ut i. Hann inte fixa det färdigt förrän de provade den. Snart dags för dem att prova på babymousse, ska bli spännande att se hur de reagerar på det. 

201025 Lagt in bilder på kattungarna, de växer som bara den. Har tredubblat sin vikt sedan födslen. Molly tar så väl hand om dem och får fortfarande hjälp av Ginny med dem.

201010 Natten mellan tisdag och onsdag så födde Molly 2 stycken kattungar, en hona och en hane. Härliga vikter på dem båda vid födslen, honan vägde 101g och hanen 100g. Molly verkar ha grädde i mjölken för de ökar riktigt bra i vikt. Ingen stödmatning denna gången utan båda diar på Molly. Storasyster Ginny hjälper gärna till med dem, ligger gärna med Molly i bolådan och tar över sysslorna när Molly går iväg. Se mer under fliken kattungar

200911 Emelie har flyttat till egen lägenhet så i onsdags så flyttade Esteban och Gucci hem till henne. Gucci är väldigt kelsjuk, man märker att han saknar sin syster men vi hoppas han kommer till ro med Estenban som sällskap. Esteban har tagit flytten bra som den cool lugna katt han är, ligger lite här och där. Har hittat sin plats i sovrumsfönstret medan Gucci ligger på Emelies kudde. 

200830 Förra helgen var vi i Helsingborg och HCM scannade Ginny och allt såg bra ut. Idag kan vi kontatera att vi väntar kattungar mellan Odd Molly och S*Skessans Borghetti, så spännande. Detta kommer att bli Odd Mollys sista kull. 

200621 Ibland blir det inte som man tänkt sig, jag hade hoopats få skriva att vi väntade kattungar men nu blev det inte så. Molly hade varit iväg på parning och vi väntade på att se om parningen tagit när vi upptäcker att Molly inte mår så bra. Det visar sig att Molly har fått en livmoderinflammation så det har blivit en del besök hos veterinären denna veckan. Vi försökte rädda kattungarna men beslöt efter någon dag att ge Molly Alizin, abortspruta då det inte räckte med enbart antibiotika. Nu får Molly vila upp sig och bli bra så kanske det blir en kull till hösten istället. Viktigast är att Molly mår bra så då får kull vänta.

200514 I fredags den 8/5 blev Gucci kastrerad, allt har gått jättebra. Varit superduktig på att inte slicka på såret så han har klarat sig utan tratt. 

200428 Då det inte blir några utställningar på ett tag så planerar vi att para Odd Molly. Uppdaterar igen när vi vet om Odd Molly blivit dräktig.

200229 Nästa helg ska vi till Dragör med Odd Molly och Ginny, har lagt in det på utställningssidan.

200112 Vi har varit i Helsingborg och gjort HCM-scanning på Odd Molly hos Torkel Falk, allt såg bra ut. 

191215 Förra helgen var vi i Åkered med Etseban och Enzo. Esteban fick sina cert båda dagrna och Enzo fick HP men de stannade där. Har uppdaretat under katterna och lagt till Ginny och Gucci. Vi har bestämt att båda stannar kvar hos oss. 

191205 Vi har varit iväg på semester så det blev inga bilder på Ginny och Gucci när de var 12,5 vecka så det blev lite bilder denna veckan istället. Vi har bestämt att Gucci ska få bo kvar. Han ska få flytta med Emelie sedan när det blir dags för henne att flytta hemifrån. Gucci ska få följa med Ginny på någon utställning men kommer inte att fortsätta ställa honom då jag anser att han har för höga kilar bak och lite ojämna. Kanske kommer vi att låta honom bli pappa till någon kull innan han kastreras. 

191017 Nya bilder på Ginny och Gucci, 11,5 vecka gamla. 

191110 Lite nya bilder på Ginny och Gucci som nu är 10,5 vecka gamla. Det är fullt ös emellanåt som snabbt byts till go sovstund antigen tillsammans eller i någons knä. Två riktiga mysproppar.

Gucci letar fortfarande efter sitt för alltid hem. Tror Gucci hade gillat att få sällskap av någon annan katt i sitt nya hem men det är inget krav. Rätt hem är viktigast. 

191101 Igår var Gucci och Ginny och fick sin första vaccination. Allt gick jättebra och veterinären kände båda testiklarna på Gucci. 

191027 Nya bilder på Gucci och Ginny, nu har de hunnit bli 8,5 vecka gamla. 

191020 Lite nya bilder på Gucci och Ginny. Gucci letar sitt för alltid hem, ring eller maila vid intresse. 

191007 Helgen har jag tillbirngat på utaställning i Malmö. Jag ställde ut Esteban som blev Internationell Premier på lördagen och fick sitt första cert i klass 6 på söndagen. Enzo fick hederspris båda dagarna. Båda killarna har fått superfina bedömningar och var uppe till nomnering båda dagarna men gick inte vidare.

Emelie har fotograferat kattungarna i helgen. Nu är det mycket spring i de små, de har fått flytta till större ytor i vardagsrummet. Nya foto på dem finns under kattungar. 

Gucci kommer att leta efter sitt för alltid hem, Ginny kommer att stanna i katteriet som det ser ut just nu. 

190924 I söndags var jag i Rishöj med Esteban och Enzo. Båda katterna gick hos Mats Askett och var de enda kastrat hanarna. Enzo slog ut morfar esteban i nomineringen. I panelen så fick Enzo inga röster utan Karin Montanens Bazil vann med alla rösetrna. 

190915 Nu har kattungarna blivit 2,5 vecka gamla. De växer och frodas. Gucci diar på Molly men Ginny handmatar vi, Molly tar hand om dem perfekt. 

190901 I onsdags den 28/8 kom äntligen Molly's och Lexus kattungar.

190808 Vi var i Ölstykke, Danmark i helgen som var med Esteban och Enzo.

På lördagen fick Esteban sitt cert och blev premier. Förlorade nomineringen mot en ragdoll. Enzo fick hederspris och blev nominerad.

På söndagen så fick Esteban sitt cert i klass 8, förlorade nomineringen mot en snygg perser som blev Best in Show. Enzo fick hederspris och blev även denna dagen nominerad. Så stolt över mina pågar. 

190720 Vi väntar kattungar vecka 35 mellan Odd Molly och Zazalinas Lexus, se mer under planer  

190708 Sista helgen i juni var vi på utställning i Kalmar med Enzo. Enzo fick mycket fina bedömnigar båda dagarna men förlorde i nomineringen mot Noah på lördagen och mot en perser på söndagen. Vi har haft en mycket trevlig helg med våra kompisar med god mat och härligt sällskap. Nästa utställning är i ÄÖlstykke den 3-4/8.

190601 Molly visade sig inte vara dräktig efter att ha varit iväg på parning. Nu får vi vänta på att Molly ska börja löpa igen så hon kan få åka på en ny date.

Uppdaterat utställningsidan efter att Enzo och jag varit i Hässleholm på utställning den 18-19/5.

190414 Har helt missat att uppdatera efter utställningen i Dragör. Enzo fick sina cert båda dagarna. Enzo var nominerad på lördagen och förlorade mot en exotic på söndagen.

Förra helgen var vi i Åhus på utställning med Enzo. Enzo fick sitt cert på lördagen och var uppe tillnominering men förlorade mot en chokladtabby birma. Söndagen fick Enzo sitt cert och det var det sista certet så numera titurelar Enzo sig som Supreme Premier  Enzo fick en fantastik bedöming av Caroline och när jag berättade att han tagit Supreme titeln så var det första hon sa att du ska väl inte sluta ställa honom, han är så snygg ❤ 

Nu väntar vi på att Molly ska börja löpa så hon kan få åka på date, så spännande❤

190211 Nytt år och nya utmaningar. Vi väntar på att Molly ska börja löpa så hon kan åka på date, mer infornation kommer på planer sidan. Esteban kommer vi att hålla hemma från utställningar då han markerar hemma efter utställningen i Göteborg. Nu måste vi få ordning på detta, hoppas att Feliway som vi satt i i huset ska hjälpa men det verkar så hittills. Så det blir bara Enzo som vi ska åka med på utsällning under våren. 

Såg att Enzo hamnade på plats 25 på Årets Katt Sverak 2018 med 2 resultat och Molly på plats 83 med 1 resultat. Jag ställer mycket i Danmark då detta är så nära för mig men försöker åka på de utställningar som ligger nära i Sverige. Resultaten på Årets Katt lista är bara för svenska utställningar. 

181213 Vi tillbringade förra helgen på Ädelkattens utställning och bodde på hotell. Katterna tyckte detta var supermysigt. Esteban, Molly och Enzo fick sina cert. Det var hård konkurrens vid nomineringarna med många fina katter på plats. 

Dela den här sidan

181204 Upptäckte idag att allt jag skrivit på hemsidan fram tom juli i år är rena rappakaljan så det var bara att delete bort det Hoppas nu att det jag skriver from nu får vara sitt vanliga svenska så ni förstår vad jag skriver 🙂

180812 Idag har jag varit i Helsingborg på utställning med Odd Molly och Enzo. Odd Molly fick sitt cert och blev även BIV. Förlorade nomineringen till en snygg ragdoll som sedan blev BIS. Enzo fick sitt cert och var ensam kastrat hane hos sin domaren och blev nominerad. I panelen mötte han snygge Noah som Anders och Christina Nilsson har. Det tog ett tag innan jag fattade att det var Enzo som vunnit. Enzos första Best In Show, är så stolt över mina katter ❤

180806 Helgen har vi tillbringat i Herlufmagle i Danmark, Med oss hade vi Odd Molly och Enzo. På lördagen fick Enzo sitt cert och fick titeln Grand Internationell Premier och blev nominerad. I panelen tyckte han inte det var så roligt så jag fick hämta hono, vet inte riktigt vad som hände där. Odd Molly tog cert i konkurrens med annan hona. Sedan tog hon BIV-V  och därmed så hade hon slagit ut de konkurrerande honorna till nomineringen. I panelen skötte hon sig bra men fick inga röster. 

181204 Till helgen ska vi till Ädelkattens utställning. Med oss har vi Esteban som gör premiär som kastrat men jag vet inte vart han har gömt sin päls 😲 Molly och Enzo ska också följa med. Vi ska bo på hotell och umgås med goa vänner denna helgen.

181127 Ser att jag missat att berätta hur det gick på utställningarna i september men det får ni läsa om under fliken utställning 

Idag har vi varit i helsingborg och HCM scannat Esteban för sista gången och Molly för andra gången. Båda två fick utan anmärkning så det känns otroligt skönt. Alltid lite nervöst innan man får besked.

På söndagen så fick Enzo sitt cert men förlorade i nomineringen till en lilamaskad birma som sedan blev BIS. Odd Molly hade tuff konkurrens idag med 3 andra honor men Odd Molly lyckades ta certet. Sedan slog hon till med att ta BIV-V med. I nomineringen så blev hon slagen av en perser som var i bättre kondition än Odd Molly. 

Vi har haft en lyckad helg tycker vi.